Контакт

Работно време

Пон - Саб: 09:00ч - 00:00ч
Нед: 12:00ч - 00:00ч

Телефон

+389 02 321 2111

e-mail

pivnicaan@yahoo.com

Начин на плаќање

во готово
Visa
American Express
MasterCard

Паркинг

паркинг простор

Јавен превоз

Достапно со такси и автобуска линија бр. 12

Локација

Адреса

ул. Градиште 14
1000, Скопје, Македонија
(внатре во комплексот Капан АН)